Account aanvragen

Snel en Makkelijk bestellen via INONE.
Neem nu contact op met ONZE verkoop binnendienst
via telefoonnummer 046-4858612. of mail: info@lebouille.nl

 

 

INONE

Slimme apps, voor horeca en horecaleveranciers!
Bestellen is een belangrijk proces binnen elke horecagelegenheid. Maar bestellen geeft vaak problemen. Onduidelijke bestelformulieren, een fax die vastloopt en verschillende manieren van bestellen bij elke leverancier. Resultaat: stress, hoge kosten en tijdverlies.

 

inONE Order laat je eenvoudig digitaal bestellen bij al je leveranciers vanuit één centrale omgeving. Wel zo makkelijk.

Als kok heb je passie voor het maken van heerlijke gerechten en zie je je gasten graag genieten. Maar er zijn ook veel terugkerende taken waar je minder graag mee bezig bent. Menukaarten opstellen, personeel bereidingsinstructies geven, zorgen dat je aan de wetgeving voldoet en alles controleren.

Met inONE Kitchen automatiseer je zoveel mogelijk van die taken zodat jij je kunt richten op je gerechten en je klant.

Als je twee of meer restaurants runt, wordt het management daarvan snel complexer. Meer mensen, meerdere keukens, verschillende systemen en de afstand tussen de locaties zorgen voor uitdagingen die je het hoofd moet bieden. Het belangrijkste dat dan moet gebeuren is standaardiseren. Van het inkoopproces, tot de recepturen, menu’s en boekhouding. Zoveel mogelijk structuur zorgt ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is. inONE Group geeft je de standaard waarop je jouw onderneming kunt uitbouwen.

2

Wilt u nog meer beelden zien klik dan hier.